Ons dorp

Buinerveen – Zuidonder

Update februari 2022:

Buinerveen – Zuidonder:

KAVELS FASE II BESCHIKBAAR!

Beschikbare kavels: (prijzen incl. btw excl. kosten koper).
23. VERKOCHT
24. VERKOCHT
25. onder optie
26. VERKOCHT
27. VERKOCHT
28. onder optie
29. VERKOCHT
30. € 200.013,-

In de 2e fase bieden wij 8 bouwkavels aan variërend in grootte van 680m² tot 1740m².

Uw eigen thuis bouwen op een landelijk gelegen locatie in Buinerveen, met alle dagelijkse voorzieningen in de nabij omgeving.

Aan de rand van het Drentse Buinerveen bieden wij fraai gelegen kavels aan van diverse afmetingen, geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning of optioneel een 2-onder-1-kapwoning. Het nieuwbouwplan “Zuidonder” is gelegen op de kruising van de Hoofdstraat en de Zuiderstraat en sluit perfect aan op de kenmerkende lintbebouwing. Op het plan Zuidonder woont u in alle rust met prachtige vergezichten over de glooiingen van het Drentse Landschap. De dagelijkse voorzieningen treft u op korte afstand in het nabijgelegen Borger en Nieuw-Buinen.

De plaats Buinerveen grenst aan de Hondsrug, een mooie prachtige bosrijke omgeving. De plaats Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen is gelegen op ca. 7km afstand. Daarnaast is het Oost-Groningse Stadskanaal op ca. 10km gelegen met uitgebreide voorzieningen (o.a. voorgezet onderwijs, overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop).

In de nabije omgeving van de woningen vindt u een rijk sport- en verenigingsleven, een dorpshuis en een basisschool.

Kijk voor meer info op Funda