Ons dorp

Enquête Trim/Survivalbaan in Buinerveen/Nieuw-Buinen West

Vanuit de actie Optrommelen die in het najaar 2022 is gehouden in ons dorp, kwam de wens naar voren om een trim/survivalbaan aan te leggen in het bos ’t Meras.

Waarom?
Een aantal inwoners hebben een werkgroep gevormd en willen graag weten welke behoefte er nu precies is en voor welke doelgroep (volwassenen en/of kinderen).
Tevens willen we graag weten of er inwoners zijn die mee willen denken of mee willen werken om dit idee tot uitvoering te brengen. Om een trim/survivalbaan te realiseren zien we heel graag deze korte vragenlijst ingevuld. De enquête is nodig voor het maken van een realisatieplan en het aanvragen van subsidies.

Voor wie?
De vragenlijst is voor alle huidige inwoners van Buinerveen/Nieuw-Buinen west, jong en oud.

Invullen en daarna?
In de week van maandag 8 tot en met zaterdag 13 april worden de enquêtes bij u gebracht.
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.
De vragenlijst trapt af met vragen over de behoefte voor trimmen/survivallen en tot slot over meewerken aan de uitvoering.
Het liefst zien we de enquête digitaal ingevuld via de QR-code op dit blad of www.buinerveen.info.
Ook huisgenoten kunnen hier zelf de enquête digitaal invullen.

In de week van maandag 22 tot en met vrijdag 26 april komen we informeren naar de enquête.
Op papier ingevuld en niet thuis? Dan mag u de enquête ook inleveren bij Dennis Middeljans (Hoofdstraat 3) of Ina Habing (Zuiderstraat 14A), of u hangt deze in een tas aan de deur.

Via de dorpskrant, de website www.buinerveen.info  en Facebook-pagina van Plaatselijk Belang Buinerveen/Nieuw-Buinen west wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met Dennis Middeljans. Te bereiken via  dennis@middeljans.nu

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Trim/Survivalbaan in Buinerveen/Nieuw-Buinen West
Plaatselijk Belang Buinerveen/Nieuw-Buinen West

Digitaal invullen?