Ons dorp

Nieuws van de Jeugdsoos

Hallo allemaal!

De afgelopen 2 maanden is er een hoop gebeurd, hieronder een overzicht van de activiteiten die hebben plaatsgevonden.
De jaarlijkse flessenactie is weer geweest. Met hulp van een enthousiaste groep vrijwilligers en de organisatie trokken we erop uit, een geluk hierbij was dat de flessen dit jaar niet uitgezocht hoefden te worden. Zo konden we de flessen direct naar de winkel brengen en door de automaat stoppen. Bij meerdere winkels lag de flessen- of krattenband vol en moest er personeel bij komen om de band leeg te halen. Ook waren er gulle winkelaars die hun flessen of kratten doneerden aan ons zodat we deze ook konden inleveren. We willen alle gevers uit het dorp, in de winkel en natuurlijk de vrijwilligers dan ook enorm bedanken voor hun bijdrage/inzet! Zonder jullie was deze actie niet mogelijk geweest en konden we niet zoveel doen voor de jeugd.

Ook is er 17 februari weer een soosavond, dit keer gaan we Minute to Win it spelen. Dit zijn allemaal spelletjes en opdrachten die met een team binnen 1 minuut moeten worden uitgevoerd. Geef je dus op met je team en kom gezellig meespelen voor de prijs! Opgeven voor het hele team kan bij het jeugdbestuur, via social media of in de groepsapp. Het begint om half 8 en duurt tot half 10. Het vindt plaats bij de soos en er is gelegenheid om eten en drinken te kopen. Dus zit je in groep 7/8 of klas 1/2 dan hopen we je bij de soos te zien op 17 februari!

Verder hebben we ook een activiteit bij de kindercarnaval op 25 februari, in de soos is er dan de gelegenheid om karaoke te zingen! Het duurt van 15:00 tot 16:30 en je krijgt iets lekkers te eten en te drinken van ons. De kosten zijn €2,00 en je kunt je opgeven bij het jeugdbestuur, via social media of in de groepsapp. Kom vooral ook allemaal gezellig verkleed om in de carnavalssfeer te komen, we hopen jullie dan allemaal te zien!

Groetjes het jeugdbestuur