Ons dorp

Op weg naar een 5 Sterrendorp met het Optrommelen!

De presentatie van de resultaten van de Optrommels op 30 november!

Buinerveen/Nieuw-Buinen West
Plaatselijk Belang Buinerveen/ Nieuw Buinen-west en het bestuur van dorpshuis de Viersprong willen graag samen met de inwoners onderzoeken waar de behoeftes liggen in het dorp. Welke voorzieningen worden gemist? Wat kan er nog meer in het dorp en het dorpshuis ? Hoe kunnen we nog meer “zorgen voor elkaar”?

Optrommels
Dertig Optrommels zijn van buur naar buur doorgegeven in elke straat/deel van een straat. Met in elke Optrommel een vragenlijst voor ieder huishouden.
Inmiddels zijn alle 30 Optrommels terug en worden de resultaten verwerkt. Een hoog percentage van 78% heeft de moeite genomen om de dorpsgerichte vragenlijst in te vullen. Daar zijn wij heel blij mee! Het Sterrenteam, bestaande uit 10 inwoners, werkt samen met Annyttsje Pruim aan het verwerken en presenteren van de resultaten.

Presentatie uitkomsten
De presentatie van de uitkomsten vindt plaats op woensdag 30 november in Dorpshuis De Viersprong in Buinerveen. Het begint om 19.30 uur in de achterzaal. Het is bedoeld voor alle inwoners van Buinerveen/Nieuw-Buinen West.

www.optrommelen.nl