Ons dorp

Jeugdsoos ‘t Hok

Jeugdsoos ‘t Hok

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina van deze website! Hier vind je de belangrijkste informatie en mochten er vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen met ons jeugdbestuur.

Jeugdsoos ‘t Hok Buinerveen bestaat nu 12 jaar. Wij zijn begonnen op 1 april 2011 in het gebouw bij de ijsbaan en een paar jaar later hebben we de oude peuterspeelzaal omgetoverd tot Jeugdsoos ‘t Hok Buinerveen! Met een enthousiast team is ons voornaamste doel om de jongeren een leuke en gezellige tijd te geven.

De jeugdsoos is eens per maand open, meestal de 3e vrijdag van de maand, van 19:30 tot 21:30. Als je in groep 7/8 of klas 1 en 2 zit ben je altijd welkom!

Aan het begin van het nieuwe jaar wordt er een jaarlijkse flessenactie gehouden waarvan de opbrengst is bestemd voor leuke activiteiten voor de jeugd. Denk bijvoorbeeld aan een tafelvoetbaltoernooi, kanoën of bowlen.

We proberen elke maand een leuke activiteit te bedenken voor de jeugd en communiceren dit via onze social media, de dorpskrant, deze site en natuurlijk via onze groepsapp.

We hopen je snel een keer te zien in de jeugdsoos, tot dan!

Carleen, Robin en Sofie

Voor contact mag je altijd een van ons appen, bellen of even aan de mouw trekken, ook kan er via de socials contact worden opgenomen!

SONY DSC