Ons dorp

Jeugdsoos ‘t Hok

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina van deze website! Hier vind je de belangrijkste informatie en mochten er vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen met onze contactpersoon.

Jeugdsoos t’Hok Buinerveen bestaat nu 10 jaar. Wij zijn begonnen op 1 april 2011 in het gebouw bij de ijsbaan en een paar jaren later hebben we de oude peuterspeelzaal omgetoverd tot Jeugdsoos t’Hok Buinerveen! Met een enthousiast team is ons voornaamste doel om de jongeren een leuke en gezellige tijd te geven.

Het  is om de twee weken open op de vrijdagavond van 19:00 – 22:00 uur voor groep 7/8 van de basisschool en klas 1 en 2 van de middelbare school. Voor 18+ is het Jongerencafé open naar behoefte.

In het begin van het nieuwe jaar wordt er altijd een flessenactie gehouden waarvan de opbrengst is bestemd voor leuke activiteiten voor de jongeren zoals een tafelvoetbaltoernooi, kanoën of bowlen.

Op dit moment ligt alles nog even stil door corona, maar houd onze Facebookpagina (T hokjongerencafe) in de gaten voor updates! Wij hopen snel weer te mogen beginnen.

Ons team hoopt je snel een keer te zien in de jeugdsoos. Tot dan!
Carleen, Robin en Sofie

Contactpersoon:
Carleen Trip
06-82086876

Foto: Franka